Wens je als koppel de stad te ontdekken? Of ben je met enkele vrienden onderweg en je hebt nood aan een gids? Individuele bezoekers van Gent, die graag hun privégids boeken, kunnen natuurlijk bij ons terecht. Onze gidsen spreken Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Russisch, Chinees, Portugees of Gents! Hieronder vind je een overzicht van ons aanbod.


gent1 (50)Ghent History Tour – Ontdek het historische centrum tussen Leie en Schelde

Is het je eerste bezoek aan Gent? Dan ontdekken we graag samen met jou het historische centrum van de stad. Verwacht je aan kleine historische verhalen, leuke anekdotes en praktische informatie. Ook jij mag je verwachtingen duidelijk maken. De gids zal proberen daar zoveel mogelijk op in te spelen. Onze wandeling brengt ons langs de beruchte stadshal, het schizofrene stadshuis, de levendige Vrijdagsmarkt, het pittoreske Patershol, het sprookjesachtige Gravensteen, de Groentenmarkt met zijn indrukwekkend Vleeshuis en de gezellig drukke Oude Haven.
Elke dag mogelijk – duur 2u

Privétour
Taal: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Russisch, Chinees, Portugees of Gents
Duur: 2u
Afstand: ongeveer 2,5km
Plaats van afspraak: Indien je overnacht binnen het centrum, kunnen we van daar vertrekken en anders kiezen we een centrale plaats uit, die makkelijk te vinden is
Elke dag mogelijk
Prijs €80 (max. 25 personen)

Ben je reeds vaker in Gent geweest en wil je iets anders ontdekken? Dan bieden we heel veel thema- en buurtwandelingen aan. Hier kan je ze ontdekken. Natuurlijk kunnen we ook een wandeling op maat voorstellen. Vul het onderstaande boekingsformulier in en wij nemen contact met je op!


Aanvraagformulier voor een privétour

Vergeet niet het formulier ten laatste 3 werkdagen voor de rondleiding te versturen!

Klantgegevens

Gelieve de code hieronder in te vullen