We specialiseren ons in individuele bezoekers, die aansluiten bij een groep. De verwachtingen en interesses van individuele bezoekers zijn immers anders dan die van bedrijfsgroepen, verenigingen, busreizen, etc. waar het programma van hun bezoek vooraf grotendeels vastligt. Individuele bezoekers kunnen nog heel wat informatie gebruiken wanneer ze ter plaatse zijn. Naast de “klassieke” gidsverhalen krijgen ze ook deze praktische informatie van ons. Waar zijn de leuke cafés, waar vind ik lokale producten, waar kan ik vanavond dansen, etc.

De taal van de rondleiding is afhankelijk van de tour en staat duidelijk vermeld voor je reserveert.

De gids is te herkennen aan de Gentse Gidsen-badge. Daarnaast zal hij/zij een naamlijst meehebben. Vertrek dus niet met een gids zonder badge en naamlijst.

Tickets gekocht via de website zijn helaas niet terugbetaalbaar en je kan dus niet annuleren.

De tours gaan altijd door. Mochten de omstandigheden echt te slecht zijn, dan word je daarvan op voorhand verwittigd.

Normale stadskledij is voldoende. Ook voorzie je best schoenen waarin je comfortabel kunt wandelen. Bij regenweer voorzie je best een regenjas en/of regenscherm. Bij koud weer voorzie je best warme kledij.

Om de best mogelijke kwaliteit aan onze klanten te bieden beperken we de groepen tot 20 personen. Daarom is reserveren aangeraden en kan via deze website. Op deze manier ben je zeker van je plaats en vermijd je ontgoocheling. Mocht je toch geen reservering hebben, kun je altijd je kans wagen en naar het vertrekpunt komen. Misschien is er nog een plaatsje vrij of heeft er last-minute iemand geannuleerd.

iTours is gespecialiseerd in individuele bezoekers. We bieden zowel tours aan voor individuele bezoekers die zich aansluiten om een groep te vormen als privétours voor individuele bezoekers, die hun eigen gids willen.

Dat kan, maar breng de gids op de hoogte zodat hij/zij niet op je wacht of je niet komt zoeken.

Omdat de tour max. 2 uur duurt, maken we geen (drank)pauze. Tijdens de tour geven we je wel verschillende tips mee zodat je na de tour weet in welk café je je dorst kan lessen.